ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ICON FITNESS CLUBS

Στα Icon Fitness, η υγεία και η ασφάλεια των μελών και του προσωπικού μας, παραμένουν πρώτη προτεραιότητα. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα νέα ισχύοντα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού COVID-19, παρακαλούμε ανατρέξτε στον παρακάτω διευκρινιστικό Οδηγό που ετοιμάσαμε για τη διευκόλυνση σας, με όλες τις συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις. Η Ομάδα μας παραμένει στη διάθεση σας για ό,τι επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις προπονήσεις σας κοντά μας!

 1. Συνδρομή

Τι ισχύει για τη συνδρομή μου για όσο χρονικό διάστημα ήταν κλειστά τα Clubs;

Η συνδρομή όλων των ενεργών μελών των Icon Fitness, παρατείνεται αυτόματα για αντίστοιχο χρονικό διάστημα με αυτό που τα Clubs μας παρέμειναν κλειστά.

 1. Καθαριότητα & Υγιεινή

Ποια είναι τα μέτρα ελέγχου που εφαρμόζει η Icon Fitness για την αντιμετώπιση του COVID-19;

 • Τήρηση της απαιτούμενης απόστασης σε όλους του χώρους με ειδική σήμανση.
 • Απολυμάνσεις πατωμάτων, επιφανειών σε όλο το Club, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Ενίσχυση στη συχνότητα της καθαριότητας των μηχανήματων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Αλλαγή στα κλιματιστικά φίλτρα σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Εισέρχεται νωπός αέρας μέσω των κλιματιστικών μονάδων και απορρίπτεται συνεχώς μέσω του συστήματος κλιματισμού ώστε να επιτυγχάνουμε την διαρκή ανανέωση του. Τα κλιματιστικά λειτουργούν όλο το 24ωρο 

Πώς ελέγχεται ο αριθμός των μελών που βρίσκονται στο Club;

Πραγματοποιείται check-in και check-out, ώστε να γνωρίζουμε κάθε στιγμή πόσα άτομα βρίσκονται στο χώρο.

Είναι ασφαλές να επιστρέψω στο Club μετά τον COVID-19;

Ναι, η Icon Fitness τηρεί όλες τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς. Αντιστοίχως, η προσωπική ευθύνη των μελών μας είναι εξίσου σημαντική, ώστε να τηρούνται οι νέοι κανονισμοί και να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.

Όλα τα μέλη είναι υποχρεωμένα κάθε εβδομάδα να συμπληρώνουν το τεστ ασφαλούς επιστροφής στην αθλητική τους δραστηριότητα.

 1. Κανονισμοί εντός των Clubs

Τα μέλη είναι υποχρεωμένα να φορούν μάσκα και γάντια;

Η χρήση τους για τα μέλη είναι προαιρετική, ενώ η Ομάδα του προσωπικού των Icon fitness Clubs πρέπει απαραιτήτως να φορά μάσκα προσώπου.

Πόσο συχνά απολυμαίνονται τα μηχανήματα;

Έχει εφαρμοστεί νέο πλάνο συντήρησης και απολύμανσης των Clubs μας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά το πέρας κάθε μαθήματος, οι αίθουσες, καθώς και ο εξοπλισμός, απολυμαίνονται. Όλα τα απολυμαντικά και τα ιοκτόνα που έχουν κριθεί ως αποτελεσματικά έναντι του ιού SARS-Co2, χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς και είναι ασφαλή για τα μέλη και τους υπαλλήλους μας.

Τι χρειάζεται να προσέχω καθώς εισέρχομαι στο Club:

 • Απαιτείται κοινωνική απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ μελών και υπαλλήλων.
 • Σεβαστείτε τις σημάνσεις δαπέδου και οποιαδήποτε άλλα οπτικά στοιχεία διευκολύνουν την απόσταση στη Reception, στα αποδυτήρια, στα studios και σε άλλους χώρους του Club.
 • Χρησιμοποιείτε το απολυμαντικό χεριών κατά την είσοδό σας στο Club και καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Ειδικά dispensers είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους των Clubs.
 • Πλένετε τα χέρια σας συχνά για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
 • Καλύψτε το στόμα με τον αγκώνα σας εάν βήξετε ή φτερνιστείτε.
 • Αποφύγετε το συνωστισμό/ συγχρωτισμό.
 1. Εγκαταστάσεις των Clubs

Ποιες είναι οι διαθέσιμες παροχές στα Clubs;

Gym Area: Λειτουργεί με την προβλεπόμενη απόσταση 2 μέτρων ανά μηχάνημα. Το απολυμαντικό χεριών είναι διαθέσιμο κατά τη χρήση εξοπλισμού.

Group Classes: Είναι διαθέσιμα και με ειδική σήμανση μέσα στα studio, ώστε να τηρείται η κοινωνική απόσταση (οι θέσεις είναι προκαθορισμένες σύμφωνα με την ειδική σήμανση μέσα στα studio)

Μπορώ να κάνω χρήση των Αποδυτηρίων;

Oι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

Lockers: Τα διαθέσιμα ντουλάπια έχουν περιοριστεί για να διευκολύνουν την κοινωνική απόσταση και υπάρχει ειδική σήμανση.

Ντους: Προσωρινά δεν είναι διαθέσιμα.

Μόνιμα lockers: Τα μόνιμα ντουλάπια είναι διαθέσιμα για χρήση, αλλά τα μέλη πρέπει να σέβονται την κοινωνική απόσταση κατά την πρόσβαση τους σε αυτά.

Πραγματοποιούνται Ομαδικά Μαθήματα;

Ναι, ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε μαθήματος ορίζεται βάση των τετραγωνικών της κάθε αίθουσας, σύμφωνα με την κρατική οδηγία.

Ειδική σήμανση έχει τοποθετηθεί στο δάπεδο, ώστε να διευκολύνεται η κοινωνική απόσταση των μελών.

Σε όλα τα μαθήματα για την συμμέτοχη σας και την αποφυγή του συγχρωτισμού θα χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική κράτηση μέσω του προσωπικού προφίλ του μέλους.

Το προσωπικό του Club υπενθυμίζει και ενθαρρύνει ενεργά τα μέλη να συμμορφώνονται με τις κοινωνικές αποστάσεις.

Τα μαθήματα έχουν μικρότερη διάρκεια για να υπάρχει περισσότερος χρόνος απολύμανσης της αίθουσας και του εξοπλισμού.

Πώς γίνεται η προπόνηση στο χώρο του Gym;

Για να τηρήσουμε τις κοινωνικές αποστάσεις παρακαλούμε δείξτε κατανοήση και σεβασμό προς τα άλλα μέλη που αναμένουν να χρησιμοποιήσουν τα διαθέσιμα μηχανήματα ή εξοπλισμό. Η Icon Fitness διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει το χρόνο σας σε ένα μηχάνημα Cardio.  

Τι ισχύει για το Outdoor Training;

Η υπηρεσία του Outdoor Training είναι διαθέσιμη.Εξακολουθούν να ισχύουν οι κανόνες κοινωνικής απόστασης. Τα σημεία συνάντησης κοινοποιούνται εκ των προτέρων.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.