Δεν έχεις εξοπλισμό γυμναστηρίου στο σπίτι; 3 οικιακά αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν στην άσκηση στο σπίτι!

Γυμναστική στο σπίτι: Ελπίζουμε να έχει μπει στο πρόγραμμα της νέας καθημερινότητας σου, μέχρι να επιστρέψουμε στα αγαπημένα clubs των Icon Fitness. Αν έχεις ενδοιασμούς για το πώς να γυμναστείς χωρίς εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Φυσικά και μπορείς να αθληθείς στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας οικιακά αντικείμενα και η προπόνηση σου να είναι στο 100% αποδοτική.

  • Μπάρα, η οικιακή

Το κοντάρι της σκούπας μπορεί να αντικαταστήσει την μπάρα άρσης βαρών. Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κοντάρι μόνο του, στα δύο άκρα βάλε 2 σακούλες με βάρος και πραγματοποίησε τις ασκήσεις σου. Σημασία, δεν έχει τόσο το βάρος, όσο η τεχνική σου. Διατηρείσαι ενεργοποιημένους τους τετρακεφάλους, κοιλιακούς, σταθερή την κοιλιά και πραγματοποίησε τις άρσεις σου.

  • Βαράκια, τα οικιακά

Δυο μπουκάλια νερού είναι αρκετά για να γυμνάσεις τα χέρια σου, αλλά και τα πόδια και τους γλουτούς σου.  Πραγματοποίησε τις ασκήσεις, όπως θα τις πραγματοποιούσες σε ένα Holmes Place Club. Φρόντισε να είναι γεμάτα με νερό. Για τα χέρια προτίμησε τα μικρά μπουκάλια και για τα squats τα μεγάλα.

  • Kettlebell, το οικιακό

Τα πακέτα αλεύρι και ζάχαρης που έχεις προμηθευτεί για το quarantine bakery μπορούν να χρησιμεύσουν και στην άσκηση στο σπίτι. Βαλ’ τα σε μία σακούλα και αφού τη δέσεις καλά, χρησιμοποίησε το αυτοσχέδιο Kettlebell σου. Δείξε προσοχή, ώστε τα πακέτα να μην κουνιούνται πολύ μέσα στη σακούλα. Για αυτό και πρέπει να τη δέσεις πολύ καλά!

Μαρία Δεληγιαννάκη @mairilicious

Beauty Editor @forma_magazine, @okmagazinegr & @fthis.gr

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.