Η ιστοσελίδα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://iconfitness.gr/ (εφεξής η «Ιστοσελίδα») ανήκει και λειτουργεί υπό την ιδιοκτησία της «ICON FITNESS A.E. Εκμετάλλευση Γυμναστηρίων» με έδρα στο Χαλάνδρι Αττικής, επί της συμβολής των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 43 και Σαρανταπόρου, Τ.Κ. 15231, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], με ΑΦΜ: 800760680, Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθηνών και Αρ. ΓΕΜΗ 139939801000 (εφεξής η «Εταιρία», «εμείς», «μας»).

Πεδίο Εφαρμογής

Η Εταιρεία μας, υπό την ιδιότητα του Υπευθύνου Επεξεργασίας, σέβεται την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών στην Ιστοσελίδα της αλλά και όλων όσων επιδιώκουν να συναλλάσσονται και να επικοινωνούν μέσω αυτής της Ιστοσελίδας καθώς και/ή μέσω email ή τηλεφώνου και αποσκοπεί στην σύννομη επεξεργασία, την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων τους. Για τον λόγο αυτό και με απόλυτο σεβασμό στο εκάστοτε ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ειδικότερα τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 για την Προστασία των Δεδομένων (εφεξής «ΓΚΠΔ» ή «Κανονισμός»), η Εταιρεία μας παρέχει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με σκοπό να σας εξηγήσουμε με σαφήνεια και διαφάνεια ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με αυτές κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους όρους της παρούσας Πολιτικής, καθώς θα σας βοηθήσει να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.  Λάβετε υπόψη σας ότι η παρούσα Πολιτική, διέπει και ενσωματώνεται εφεξής στους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας μας, τους οποίους και αποδέχεστε κάνοντας χρήση αυτής.

1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

 1. Προσωπικές πληροφορίες που μας γνωστοποιείτε αυτοβούλως

Εσείς, ως επισκέπτες, χρήστες, πελάτες ή υποψήφιοι πελάτες, μας παρέχετε οικειοθελώς, κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα μας, προσωπικά σας δεδομένα μέσω της αλληλεπίδρασής σας με εμάς, σύμφωνα με την αναζήτηση πληροφοριών, τις επιλογές και τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε. Ως εκ τούτου, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

 • Στοιχεία επικοινωνίας: Σε περίπτωση που θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail, τηλεφώνου καθώς και μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή/και της αίτησης συμμετοχής σε διαγωνισμό ή/και συνδρομής στο δίκτυο των γυμναστηρίων της Εταιρείας μας που υφίστανται στην ως άνω ιστοσελίδα, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία σας όπως το όνομα και το επώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και το τηλέφωνο σας.
 • Στοιχεία εγγραφής: Όταν επιλέξετε να γίνετε μέλος μας πέραν των στοιχείων επικοινωνίας και πληρωμής δύναται να σας ζητηθούν περαιτέρω η ημερομηνία γέννησής σας καθώς και πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας σας  και τον τοπο κατοικίας σας. 
 • Στοιχεία πρόσβασης και ταυτοποίησης: Στην περίπτωση εγγραφής σας συλλέγουμε όνομα χρήστη που έχετε επιλέξει για τον έλεγχο της ταυτότητάς σας και την ασφαλή πρόσβασή σας. 
 • Στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας: Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό υλικό, όπως για παράδειγμα πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες ή/και εκδηλώσεις μας, απαιτείται έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και η συγκατάθεσή σας για τη λήψη αυτού. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερωτικού υλικού ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό, σας παρέχουμε τον σύνδεσμο “απεγγραφής”  σε κάθε ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα που λαμβάνετε καθώς και τη δυνατότητα ειδικότερης ρύθμισης στο προφιλ σας. Τα στοιχεία που παρέχετε με την εγγραφή σας στη λίστα αποστολής ενημερωτικού υλικού, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την προώθηση σχετικού ενημερωτικού περιεχομένου της Εταιρείας μας. Εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, δεν θα συνεχίσουμε να σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό και τα στοιχεία σας που χρησιμοποιούνταν γι’ αυτό το σκοπό θα διαγραφούν. 
 • Στοιχεία πληρωμής : Συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα εκείνα που είναι απολύτως απαραίτητα για τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε, την επιβεβαίωση της πληρωμής σας, τον αριθμό και τον κωδικό (περιγραφή) παραγγελίας σας, την ημερομηνία και το ύψος της πληρωμής, καθώς και την ταχυδρομική διεύθυνση έδρας/κατοικίας σας, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλα παρόμοια στοιχεία επικοινωνίας.
 • Λοιπές πληροφορίες για εσάς: Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε οποιαδήποτε πληροφορία μας παρέχετε αυτοβούλως συμπληρώνοντας τα πεδία ελεύθερου κειμένου στις φόρμες επικοινωνίας, και αξιολογήσεις υπηρεσιών μας.
 1. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από εσάς

Συλλέγονται πληροφορίες αυτόματα από εσάς που είναι απαραίτητες κυρίως για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας, καθώς και για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης όταν επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, που δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας, όπως τη διεύθυνση IP, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα, τις προτιμήσεις γλώσσας, τις διευθύνσεις URL παραπομπής, το όνομα της συσκευής, τη χώρα, την ευρύτερη γεωγραφική τοποθεσία σας, πληροφορίες σχετικά με το πώς και πότε χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας και άλλες τεχνικές πληροφορίες.

Συλλέγουμε, επίσης, πληροφορίες μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών ιχνηλάτησης, στατιστικών και προτιμήσεων, σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies της Εταιρείας μας. 

2. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας (νόμιμες βάσεις και σκοποί επεξεργασίας)

Η Εταιρεία μας συλλέγει μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα για την επίτευξη των κάτωθι σκοπών και περαιτέρω τα χρησιμοποιεί και τα επεξεργάζεται με σύννομο και θεμιτό τρόπο. Ειδικότερα:

Η επεξεργασία των δεδομένων σας στηρίζεται στις ακόλουθες νόμιμες βάσεις:

 • η επεξεργασία γίνεται κατόπιν ελεύθερης συγκατάθεσής σας ύστερα από προηγούμενη ενημέρωσή σας, 
 • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης μαζί σας, 
 • η επεξεργασία γίνεται για την τήρηση από την Εταιρεία μιας νομικής υποχρέωσης στην οποία υπόκειται, ή και
 • για την επιδίωξη των έννομων συμφερόντων της εταιρίας, εκτός αν αυτά τα συμφέροντα παραβιάζουν κάποιο από τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας.

Οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας είναι:

 • Για την επικοινωνία μαζί σας: Στο πλαίσιο που επικοινωνείτε μαζί μας , ενδέχεται να χρειαστεί να σας απαντήσουμε για παροχή διευκρινήσεων, ενημερώσεων ή/και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα μας ή/και το λογαριασμό σας, τη συνδρομή σας κ.λπ. 
 • Για τη δημιουργία και ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό σας: Στη περίπτωση δημιουργίας λογαριασμού,  η επεξεργασία δεδομένων σας, όπως το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης, γίνεται με σκοπό τη διευκόλυνση και την ασφάλεια της σύνδεσής σας.
 • Για να λαμβάνετε νέα μας: Αν επιλέξετε να λαμβάνεται ενημερωτικά δελτία (newsletters) μας αναφορικά με τις δράσεις μας , συμβουλές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, σχετικά άρθρα που σχετίζονται με βελτίωση φυσικής κατάστασης και λοιπά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τη λήψη ενημερωτικών δελτίων από εμάς (απεγγραφή) με τη χρήση ειδικού συνδέσμου σε κάθε newsletter μας.
 • Για τη διαφήμιση και προώθηση των υπηρεσιών και προϊόντων μας: Εφόσον μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες που θα συλλέξουμε μέσω της επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα μας με τη χρήση κατάλληλης τεχνολογίας, προκειμένου να προβάλλουμε σε εσάς διαφημίσεις  και προωθητικό υλικό των υπηρεσιών και προϊόντων μας, πληροφορώντας σας και βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας.
 • Για την ολοκλήρωση και διαχείριση της συνδρομής σας: Σε περίπτωση αγοράς πακέτου συνδρομής ηλεκτρονικά, η χρήση των δεδομένων σας αποσκοπεί στην ολοκλήρωση της συνδρομής καθώς και στην διευθέτηση των συναλλαγών μας, όπως της πληρωμής και τυχόν επιστροφής ή/και αλλαγής υπηρεσίας που παραγγείλατε μέσω της Ιστοσελίδας μας.
 • Για την ασφάλεια της Ιστοσελίδας μας: Δεδομένα σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε τυχόν παραβιάσεις και απάτες στην Ιστοσελίδα και το Ηλεκτρονικό Κατάστημά μας (λ.χ. αποφυγή εγκατάστασης κακόβουλων λογισμικών κ.λπ.)
 • Για τη βελτίωση των υπηρεσιών, της Ιστοσελίδας : Με την προϋπόθεση ότι μας το επιτρέπετε, μέσω κατάλληλων τεχνολογιών, η Εταιρεία μας ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες για τη διάρκεια και τη συχνότητα των επισκέψεών σας στην Ιστοσελίδα μας, ποιον φυλλομετρητή (browser) χρησιμοποιήσατε, τη γλώσσα της επιλογής σας, καθώς επίσης και αναφορές προβλημάτων σχετικά με την επίσκεψή σας. Η συλλογή των πληροφοριών αυτών συμβάλλει στη βελτίωση της δραστηριότητάς μας και της εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδας μας μέσω στατιστικών αναλύσεων, εντοπισμού τυχόν δυσλειτουργιών της Ιστοσελίδας μας και την άμεση αντιμετώπισή τους κ.λπ..
 • Για την πιθανή επίλυση νομικών διαφορών και την αποτροπή βλάβης: Σε περίπτωση δικαστικών διενέξεων ή άλλων διαφορών, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα σας προς την προάσπιση των συμφερόντων μας.
 • Για την εξασφάλιση συμμόρφωσης με νομικές απαιτήσεις: Δεδομένα σας επίσης χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση των εκ του νόμου υποχρεώσεών μας, όπως ενώπιον φορολογικών και άλλων αρχών.

3. Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας και πού τα διαβιβάζουμε

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας έχει μόνο εντεταλμένο υπαλληλικό προσωπικό της Εταιρείας μας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και υπό καθήκον εχεμύθειας ή/και εξωτερικοί συνεργάτες μας που ενεργούν αντί και για λογαριασμό μας, οι προμηθευτές μας καθώς και κάθε τρίτος πάροχος υπηρεσιών, με σκοπό την περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με τους σκοπούς για τους οποίους αρχικά συλλέχθηκαν ή ενδέχεται να τύχουν νόμιμης επεξεργασίας, όπως η παροχή υπηρεσιών, η αξιολόγηση της χρησιμότητας της παρούσας ιστοσελίδας, της προώθησης προϊόντων, της διαχείρισης δεδομένων ή της τεχνικής υποστήριξης, αναλαμβάνοντας τις κατάλληλες συμβατικές δεσμεύσεις για την επαρκή προστασία και τη σύννομη επεξεργασία των δεδομένων σας.

Επιπρόσθετα, ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις αρμόδιες Εποπτικές και Διοικητικές Ανεξάρτητες Αρχές εφόσον υπάρξει σχετική υποχρέωση προς τούτο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται από εμάς, δεν διαβιβάζονται σε τρίτους για λόγους προώθησης προϊόντων και διαφημίσεως, ούτε πωλούνται. 

4. Πού και για πόσο καιρό τηρούμε τα δεδομένα σας

Τηρούμε τα δεδομένα σας με ασφαλή τρόπο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς  που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική και για την εκπλήρωση υποχρεώσεων που απορρέουν από την εκάστοτε ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μετά το πέρας της εκάστοτε νόμιμης ή συμβατικής διάρκειας τήρησης των δεδομένων σας, αυτά διαγράφονται με ασφαλή τρόπο οριστικά χωρίς δυνατότητα ανάκτησης.

5. Cookies & παρόμοιες τεχνολογίες

Κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας, εφόσον μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας,  ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες ιχνηλάτησης για τη  διευκόλυνση της περιήγησής σας και την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και με τον τρόπο που μπορείτε να χορηγήσετε ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies της Εταιρείας μας.

6. Ασφάλεια των Δεδομένων σας

H Εταιρεία μας έχει λάβει τα απαραίτητα και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία, απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση, σε κάθε στάδιο λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας. Ενδεικτικά χρησιμοποιούμε  πρωτόκολλο ασφαλείας με κρυπτογράφηση SSL/TLS, τήρηση αντιγράφων ασφαλείας, τοίχο προστασίας και συστήματα για την προστασία από ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά, εσωτερικές πολιτικές και τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας για την ασφάλεια των πληροφοριακών μας συστημάτων.

Εντούτοις, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι η χρήση του Διαδικτύου είναι απολύτως ασφαλής. Η Εταιρεία μας σας προτρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή κατά την γνωστοποίηση προσωπικών σας πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, καθώς δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες. Η πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και θα πρέπει να φροντίζετε να γίνεται μόνο μέσω ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

Περαιτέρω, η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών που ενδέχεται να έχουν δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και όρους χρήσης διαφορετικούς από αυτούς της Εταιρείας μας. Η Εταιρεία μας δεν ελέγχει τους τρίτους ιστότοπους ή το περιεχόμενό τους και αυτή η Πολιτική δεν διέπει τη λειτουργία άλλων ιστότοπων. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πολιτικές ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από ιστότοπους που συνδέονται με ή από την Ιστοσελίδα μας, καθώς δεν ελέγχουμε τις πρακτικές προστασίας και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων αυτών. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τις εν λόγω πρακτικές των τρίτων ιστοτόπων πριν τους χρησιμοποιήσετε. 

7. Ποια είναι τα δικαιώματα σας 

Η Εταιρεία μας  δεσμεύεται για την ασφάλεια και προστασία των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά ορίζονται από τα άρθρα 15-22 του ΓΚΠΔ και ειδικότερα: 

 • Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας, δηλαδή να υποβάλλετε αίτημα για να ενημερωθείτε εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα και, αν ναι ποια είναι αυτά, και κάποιες ακόμα πληροφορίες, όπως π.χ. ο σκοπός επεξεργασίας, οι αποδέκτες κ.α.,
 • Το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τη διόρθωση ή και τη συμπλήρωση των στοιχείων σας, 
 • Το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, εκτός αν αυτό δεν επιτρέπεται για νόμιμους λόγους
 • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας, δηλαδή να εξασφαλίζετε, υπό προϋποθέσεις, τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας εκ μέρους μας,
 • Το δικαίωμα εναντίωσης, δηλαδή να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας,
 • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τα δεδομένα που μας έχετε παρέχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, εφόσον αυτό κριθεί τεχνικά εφικτό.
 • Το δικαίωμα ανάκλησης τυχόν προηγούμενης συγκατάθεσής σας.

Για κάθε αίτημα και άσκηση δικαιώματος, σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected].

Η Εταιρεία μας θα προσπαθήσει να σας σας απαντήσει εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος σας και την ταυτοποίησή σας, κατόπιν αξιολόγησης του αιτήματός σας. Στην περίπτωση όπου  το αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων, θα σας ενημερώσουμε εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος για τυχόν παράταση της προθεσμίας απάντησής μας μέχρι δύο (2) επιπλέον μήνες, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΓΚΠΔ.

Εάν η απάντηση της Εταιρείας μας δεν σας ικανοποιεί ή/και θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Κηφισίας 1-3 | Τ.Κ. 115 23 | Αθήνα | τηλ. +30 210 6475600 | email: [email protected]).

8. Επικαιροποίηση της παρούσας Πολιτικής

Ενημερώνουμε και αναθεωρούμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο για την καλύτερη πληροφόρησή σας ή όταν χρειάζεται να συμμορφωθούμε με νεότερη νομοθεσία. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην Ιστοσελίδα μας την επικαιροποιημένη έκδοση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιήσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο. Σας συνιστούμε να ελέγχετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για το πώς προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

9. Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας από την Εταιρεία μας, καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected]. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ταχυδρομική διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 43 και Σαρανταπόρου, Τ.Κ. 15231, Χαλάνδρι, Αττικής.
Τελευταία αναθεώρηση: 13/01/2022