Τα Icon Fitness Greece υποδέχονται το BODYPUMP!

Τα Icon Fitness Greece υποδέχονται το BODYPUMP, το δημοφιλέστερο πρόγραμμα γυμναστικής, με εκατομμύρια ασκούμενους σε ολόκληρο τον κόσμο, θα είναι κοντά μας.

Το BODYPUMP συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την προπόνηση με ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυϊκή ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε μικρό  χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να επιτύχουν μυϊκή ενδυνάμωση, αλλά και γράμμωση σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το BODYPUMP επικεντρώνεται στη χρήση βαρών, με χαμηλά προς μεσαία κιλά, και στον υψηλό αριθμό επαναλήψεων. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται μία ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η απώλεια μεγάλου αριθμού θερμίδων.

Ο trainer, από την πλευρά του, καθοδηγεί τους συμμετέχοντες στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, μέσα από επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές κινήσεων, υπό τη μουσική υπόκρουση ορισμένων εξαιρετικών playlist μας! Έτσι καλλιεργείται ένα κλίμα που δίνει το καλύτερο κίνητρο στους ασκούμενους να επιστρέφουν «ορεξάτοι» για προπόνηση, ξανά και ξανά, στοχεύοντας κάθε φορά και πιο ψηλά!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του BODYPUMP στα Icon Fitness! Σας περιμένουμε για να υποδεχθούμε μαζί τον απόλυτο κυρίαρχο του Group Fitness!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *