Καινούργιος χρόνος, καινούργιοι στόχοι!

Το νέο έτος είναι πλέον κοντά μας! Χωρίς καμία αμφιβολία, το 2020 φέρνει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και επαναπροσδιορισμό των στόχων μας. Αν κάνατε τον απολογισμό σας για το 2019 είστε, σίγουρα, σε πολύ καλό δρόμο. Αν όχι, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να περάσετε κατευθείαν στο επόμενο στάδιο…αυτό των καινούργιων στόχων.

Η απόφαση

Όπως κάθε νέο πράγμα στη ζωή μας, έτσι και η απόφαση να ξεκινήσει κανείς να γυμνάζεται, φαντάζει απίστευτα δύσκολη. Το αστείο όμως είναι ότι, το μόνο δύσκολο σε αυτό, είναι μόνο το στάδιο του να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς το καλύτερο. Έπειτα, αν θέλετε να δεσμευτείτε σε αυτή την απόφασή σας, θα πρέπει να πάρετε απόφαση το κάθε πότε θέλετε να γυμνάζεστε. Πόσες φορές την εβδομάδα και για πόσες ώρες. Τελευταία και πιο fun απόφαση της όλης διαδικασίας είναι να βρεις το είδος γυμναστικής που χρειάζεσαι και σε ευχαριστεί.

Οι στόχοι

Εδώ ακριβώς είναι το σημείο που θα σε κάνει να δεις προσωπικά την όλη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μπορείς να δεσμευτείς ακόμη πιο εύκολα σε αυτήν. Φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα και άρχισε να το χωρίζεις σε επιμέρους στόχους. Για παράδειγμα, αν ο βασικός (ο μακροπρόθεσμος) στόχος σου είναι να χάσεις κάποια κιλά μέχρι το τέλος του χρόνου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσεις αυτόν τον στόχο σε άλλους μικρότερους στόχους (βραχυπρόθεσμους). Μπορείς, δηλαδή, να πεις ότι μέσα στον επόμενο μήνα θέλω να χάσω 2 κιλά ή κάθε βδομάδα θέλω να χάνω 500 γραμμάρια. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πάντα κάτι να κερδίζεις με αποτέλεσμα να κατακτήσεις τον στόχο σου χωρίς σχεδόν να το καταλάβεις.

Η πρόοδος

Φυσικά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα έχει νόημα αν δεν ελέγχεις με κάποιον τρόπο την πρόοδό σου. Είναι πολύ πιθανό να μην βλέπεις τα αποτελέσματα που θέλεις αλλά να μην γνωρίζεις γιατί γίνεται αυτό. Μία πολύ καλή λύση, λοιπόν, είναι να κατεβάσεις μία εφαρμογή γυμναστικής στο κινητό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει τόσο να κρατήσεις ένα πρόγραμμα όσο και να μπορείς να ελέγξεις ανά πάσα στιγμή την πορεία σου.

Η επιβράβευση

Η επιβράβευση είναι από τα πράγματα εκείνα στη ζωή μας που, ενώ είναι τόσο απαραίτητο και υγιές, είναι και τόσο απολαυστικό. Μην ξεχνάς να επιβραβεύεις τον εαυτό σου στην ολοκλήρωση κάθε στόχου σου!

New year, new goals, new you! Η ευκαιρία για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου έφτασε μαζί με το καινούργιο έτος. Παρέα με τα Icon Fitness μπορείς να καταφέρεις όλα αυτά που μέχρι στιγμής έβαζες σε παύση. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις άλλο!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *